ΑΝΑΝΕΩΣΗ! Προκήρυξη Διαγωνισμού

ablume

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ο Διαγωνισμός Πεζού Ποιήματος φτάνει στο τέλος του. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να αναρτήσουν ή να στείλουν συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. Το καλύτερο ποίημα θα αναδειχθεί με ψηφοφορία, εννοείται δε ότι θα ανακοινωθεί και από εδώ. Υποψήφια είναι τα ποιήματα που φιλοξενούνται στην κατηγορία Poèmes en prose.

Ευχαριστούμε όλους όσοι πήραν μέρος στο χιονισμένο μας παιγνίδι, ιδίως όσους μας ήρθαν από έξω. Ο κόσμος είναι μικρός, έτσι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σύντομα, σ’ άλλη αφορμή, εδώ ή αλλού, θα ξαναβρεθούμε.

Νοτάριος ο Αγωνοθέτης, 26.5.2009

785px-jean_auguste_dominique_ingres_001

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, 27.4.2009

Με αφορμή το ωραίο Ναυάγιο της Ήριννας, αλλά και τον παλαιότερο Μικρό Πρίγκιπα της Κόριννας, που επίσης μ’ άρεσε, προκηρύσσω τον Πρώτο Παγχιόνιο Διαγωνισμό Πεζού Ποιήματος (ΠΠΔΠΠ 2009).

Όλοι οι Χιονιστές και οι Χιονίστριες, τωρινοί αλλά και μελλούμενοι, καλούνται να αναρτήσουν σχετικό δείγμα εργασίας (Κατηγορία: Poèmes en prose). Ευπρόσδεκτες και οι συμμετοχές επισκεπτών του Χιονιού. Ας υποβάλουν απλώς τα κείμενά τους στα σχόλια, και εμείς θ’ αναλάβουμε να τα ανεβάσουμε αρμοδίως.

Ο νικητής θα αναδειχθεί περί τα τέλη Μαΐου διά μυστικής ψηφοφορίας σε κάλπη. Θα λάβει δε και αναμνηστικό Έπαθλο, του οποίου τη φύση και το είδος φυλάω για έκπληξη.

Αυτά, και σπεύσατε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: